Yhteistyö­kumppanit

Jyväskylän kaupunki

On hienoa päästä tuomaan Jyväskylää maailman kartalle kilpailemalla 110m aidoissa! Jyväskylä auttaa minua isosti tavoittelemaan omia unelmiani. Seuraava iso tavoite minulle on Pariisin 2024 Olympialaiset ja arvokisamitalin voittaminen. Mahtavaa, että Jyväskylä haluaa olla matkassani mukana!

https://www.jyvaskyla.fi/

Jyväs-Parkki Oy

Jyväs-Parkki pitää huolen siitä, että jyväskyläläisille löytyy sopivasti parkkitilaa kaupungilta. Heidän toimintansa on esimerkillistä ja on tosi hienoa, että heidän kaltaisensa yritys on lähtenyt mukaan remmiin tukemaan minun urheilu-uraani. Meidän pitkäjänteinen yhteistyö on kestänyt jo usean vuoden ajan. Kiitos Jyväs-Parkki luottamuksestanne, teidän avulla pystyn pääsemään hieman lähemmäksi kohti omia unelmiani!

http://www.jyvas-parkki.fi/index.php

Naapurin Maalaiskana

Naapurin Maalaiskana tuottaa lähiruokaa Liedosta maailmalle! Naapurin Maalaiskanan motto osuu täysin yksiin meikäläisen kanssa: me halutaan tehdä kaikki asiat vähän paremmin, joka päivä! NMK kanatuotteet ovat 100% GMO- ja antibioottivapaita! #parastakanaa

https://www.naapurinmaalaiskana.fi/

Kouvolan Lakritsi Oy

Kouvolan Lakritsi Oy tekee tinkimätöntä työtä ollakseen paras omalla alallaan: pitkäjänteinen periksiantamaton työ tuo tulosta niin yrityselämässä kuin huippu-urheilussakin! Kouvolan Lakritsi onkin tästä syystä koko maailman paras lakritsin valmistaja vuonna 2020! Mahtavaa saada kuulua Kouvolan Lakritsin heimoon! #erotumassasta

https://www.kouvolanlakritsi.fi/

Leader Foods

Leader tuottaa laadukkaita kotimaisia ja Suomessa valmistettuja tuotteita mm. urheilujuomia, proteiinivalmisteita, vitamiineja ja paljon muuta! Leaderin avulla kohti terveellisä elämäntapoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä jaksamista kohti!.

https://www.leader.fi/

Ainoa by Apteq

Ainoa tuotesarja tarjoaa laajan kirjon vitamiineja ja ravintolisiä päivittäiseen käyttöön täydentämään monipuolista ruokavaliota. Kaikki Ainoa tuotteet ovat lisäaineettomia, Suomessa valmistettuja ja pakkaukset ottavat ympäristön huomioon! Tuotteet sopivat erinomaisesti IBD:tä sairastaville, erityisruokavalioita nuodattaville ja aivan kaikille muillekin vastuullisuutta vaativille! Kroppa tasapainossa eteenpäin!

https://apteekinainoa.fi/

New Balance

New Balance on minun valinta, mitä tulee varusteisiin! On tärkeää, että urheillessa varusteet ovat laadukkaita ja kestäviä sekä mukavia pitää päällä. Lenkkarit ja piikkarit ovat tietysti kaikista tärkeimmät juoksijan kannalta ja eritoten kenkien suhteen New Balance on kyllä ykkösmerkki! Hienoa saada edustaa heitä urheilukentillä! Rata rullalle ja ennätyksiä kohti New Balancen avulla!

https://fi.newbalance.eu/

Rawmix

Rawmix Oy on 100% kotimainen perheyritys, jonka perustajat aikoinaan kyllästyivät siihen, että laadukkaat blenderit maksoivat liikaa! Mahtavaa saada kumppaniksi yritys, joka helpottaa arkeani konkreettisesti! Rawmix blenderi on tehokas, laadukas ja edullinen apuri, jolla valmistat helposti smoothiet, keitot, kastikkeet, raakakakut, taikinat, tahnat ja jäätelöt yms.
Koodilla elmo voit lunastaa 25€ alennuksen omasta Rawmix blenderistä alla olevasta osoitteesta.

https://rawmix.fi//

Semma

Semma pitää huolen siitä, että tämä urheilija saa hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Sen avulla jaksaa taas painaa aivan täysillä treeneissä. Ravintolat ovat Jyväskylässä sopivasti kampuksien välittömässä läheisyydessä ja toimipisteitä on runsaasti. Ei siis tarvi aina raskaan treenin jälkeen miettiä, mitä alkaa itse kokkaamaan, kun pääsee nauttimaan ateriaa Semmaan!

https://www.semma.fi/

Jyväskylän Kenttäurheilijat

Urheilija ei ole yksin mitään, vaan hän tarvitsee taustalleen seuran. Olen itse niin onnekkaassa asemassa, että saan edustaa Jyväskylän Kenttäurheilijoita, Suomen parasta urheiluseuraa! Jyväskylän Kenttäurheilijat on minulle kuin toinen perhe ja ilman heidän apuaan, heiltä löytyvää uskoa ja luottoa sekä taloudellista tukea, en todellakaan olisi nyt tässä tämän tason urheilija.. Edustan JKU:uta ylpeydellä ja yhdessä me ollaan paras tiimi!

http://www.jku.fi/

Tovari – TovariSport

Minulla oli jonkin aikaa pyörinyt mielessä omien nettisivujen pystyyn laittaminen, mutta asia tuntui kyllä tosi hankalalta, sillä rehellisyyden nimissä en ole mikään paras näiden tietoteknisten värkkien kanssa. Tovarin porukka otti meikäläiseen yhteyttä ja se oli kyllä sanalla sanoen lottopotti! Heiltä löytyy ymmärrystä urheilijan maailmasta ja nyt pystyn paremmin tarjoamaan näkyvyyttä sponsoreille sekä kertomaan myös jotain itsestäni teille faneille. Me päästiin yhteistyössä alkuun nyt sivujen ensimmäisen version julkaisulla. Voin suositella heidän palveluitaan lämpimästi muillekin!

https://wwww.tovari.fi/

http://tovarisport.fi/

Markkinointitoimisto Pori | Markkinointitoimisto Joensuu
Markkinointitoimisto Pori | Markkinointitoimisto Joensuu