Noniin, astialle palaaminen kesti odotettua pidempään. Vihdoin sain kuitenkin itsestäni sen verran irti treenien välissä, että rustataanpa hieman kuulumisia kesältä.

Kausi on mennyt positiivisissa merkeissä ja ennen kaikkea olen pysynyt melko hyvin terveenä, mikä on auttanut tuloksien teossa. Kisoja on melko monta takana ja se tuntuu sopivasti jo kropassa sekä päänupissa, mutta muutamat skabat vielä käydään kirmaamassa.

Muutamia nostoja kaudesta, jos joltain on mennyt nämä ohitte:
1. Yhteensä 8. Suomen mestaruus vyölle koti Kalevan kisoista Harjulta! JKU:lla meni kisat muutenkin hyvin!
2. Ennätys on parantunut pariin otteeseen! Kalevan kisat (kotikisoissa menin muuten kihloihin!) ja EM-kisat olivat hyviä paikkoja parantaa ennätystä, joka nykyään lukemissa 13.60s.
3. EM-kisoissa jäätiin hitsi välieriin (finaali utopiaa, mutta hullu on jos ei itseensä usko vai jos uskoo?), olin 17. kokonaisuudessaan uudella life time bestillä 13.60s, mutta katseet jo tulevissa arvokisoiss!
4. Vielä nälkää ja rahkeita juosta ennätys uusille kymmenyksille!

Kausi vielä siis kesken ja seuraava startti Tampereella tämän viikon perjantaina. Siihen päälle vielä tietysti aina yhtä mahtava Ruotsiottelu, joka myöskin samaisessa paikassa, Tampereen Ratinassa. Kausi huipentuu SM-viesteihin Mikkeliin, josta metallin nälkäisenä haetaan pisteitä JKU:n laariin.

En pidättele teitä lukijat kauempaa, vedetään kausi oikeasti yhteen sitten, kun juoksut on juostu. Palaamisiin!